Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 20-Jan-2010 01:52
BIbu and Cake collection
Yep!Turn bibu plak hapdet.
Tetibe rase rindu juga dgn fotopages ni sgt teringin nak hapdet tapi dah byk sgt yang backdated n bibu tak mampu nak cari masa tuk hapdet kesemua sekali all my creations thru out the year 2009. Maka bibu hanye mampu melihat dan membiarkan semua skali pergi ( oo cam lagu je) :-D

Aceli byk juga cake collection yang bibu buat sepanjang thn 2009. Demi masa yg sgt cemburu itu bibu hanye update di blog supaya lebih lekas dan jimat masa :-D
TAPI bibu akan cube hapdet di sini sedikit demi sedikit tuk tatapan sume....erk sesape sajelah..( ade ke yg tgk fp budaknakai ni)























Ini semua hasil keje tahun 2009 dan Jan 2010. Maka lepas ni bibu akan berhenti update tuk sthn plak? oo kijamnye aku :-D

Anyway, I'm welcoming those who might interested to place order . I'm doing as part timer basis only . my Email : caw582@yahoo.com ;-) :->

© Pidgin Technologies Ltd. 2016